El jove Toni Dalmau, veí de Santa Margalida i bon coneixedor de la cuina mallorquina, ha organitzat i dirigit dos tallers de fer pa amb farines ecològiques molt entretinguts. Els pans s'enfornaven a l'antic forn de llenya de les cases de Son Real seguint la manera tradicional. El primer es va fer l'11 d'abril i degut a la gran acceptació que va tenir es va tornar a repetir el dia 2 de maig.
Mentre s'enforna el pa els participants aprofiten per fer una visita cultural i conèixer el centre d'interpretació i el museu etnològic i arqueològic.
I els resultats varen ser espectaculars així com podeu veure a les fotografia.
![]() |
És un autèntic privilegi tastar un pa fet a un forn de llenya |
Hem fet una recopilació de les fotografies dels participants fetes en cada un dels dies. Primer els del dia 11 d'abril i després els del dia 2 de maig, perquè tengueu un record de la vostra activitat.
Participants del primer taller fet l'11 d'abril
![]() |
Participants molt enfeinats |
![]() |
Petits i grans , tothom va participar |
![]() |
I aquí tenim els resultats, molt professionals. |
![]() |
I tots es varen dur el pa a casa molt il·lusionats |
Participants del segon taller fet el dia 2 de maig:
La segona jornada també fou molt fructífera, a més d'aprendre la tècnica d'elaboració de pa amb farines blanques i d'espelta, visitàrem el centre d'interpretació i el museu de Son Real, i tots partirem a casa amb un bon pa, què més podem demanar?
Com podeu comprovar a les fotografies, tothom feia molta feina.
![]() | |||||||||||||||
![]() |
Les nostres participants més joves |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada