divendres, 18 d’octubre del 2013

DIA MUNDIAL DE LES AUS: JORNADA D'ANELLAMENT CIENTÍFIC Día Mundial de las Aves: Jornada de anillamiento científico en el Parque natural de Mondragó



Desenvolupament de l’activitat

            El passat dissabte 12 d’octubre dins el programa d’agenda del Parc natural de Mondragó es va celebrar el Dia Mundial de les Aus.

            L’educador i els participants es dirigiren cap a l’estació d’anellament situada vora l’estany de s’Amarador.

            Cristina Fiol de Natural History Services SL va fer una demostració de com i per què es realitza l’anellament científic i la seva importància per a la gestió i coneixement dels ocells.

            Al llarg del matí es varen fer vàries passades per les xarxes. S’han anellat 9 ocells de 4 espècies diferents: Erithacus rubecula, Sylvia atricapilla, Parus major i Carduelis carduelis. Després es va fer un petit itinerari per escoltar i veure ocells per la zona de s’Amarador.

Els participants varen transmetre que els va agradar molt. Troben que activitats com aquestes són necessàries per a la conservació de les aus i els espais naturals.

Desarrollo de la actividad

            El pasado sábado 12 de octubre dentro del programa de agenda del Parque natural de Mondragó se celebró el Día Mundial de las Aves.

            El educador y los participantes se dirigieron hasta la estación de anillamiento situada cerca del estanque de s’Amarador.

            Cristina Fiol de Natural History Services SL hizo una demostración de cómo y por qué se realiza el anillamiento científico y su importancia para la gestión y conocimiento de las aves.

            A lo largo de la mañana se observaron varias veces las redes. Se han anillado 9 aves de 4 especies diferentes: Erithacus rubecula, Sylvia atricapilla, Parus major i Carduelis carduelis. Después se hizo un pequeño recorrido para escuchar y ver aves por la zona de s’Amarador.

            Los participantes nos transmitieron que les gustó mucho. Piensan que actividades como éstas son necesarias para la conservación de las aves y los espacios naturales.







Autor fotos: Jordi Amengual

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada