dilluns, 23 de març del 2015

Els padrins i padrines de sa Pobla visiten el Parc de s'Albufera



El passat dia 18 de febrer els padrins i padrines de la residència Huialfàs de Sa Pobla varen visitar el parc natural. Va ser un matí molt agradable i ple de vivències, ja que molts d’ells feia anys que no s’acostaven a s’Albufera, i d’altres que no l’havien trepitjada mai.

Vàrem comptar amb la presència, també, de l’amo en Llorenç Perelló, pescador de cucada, que ens va demostrar, fil per randa, com enfilar els cucs de terra que serviran per pescar les anguiles sense l’ajut de cap ham, només amb paciència i habilitat. A la vora d’un canal, hi va davallar el gambaner i els ormejos i, entre rialles i anècdotes, va teatralitzar com ell i altres pescadors poblers o murers passen els capvespres d’hivern intentant capturar les preuades anguiles.

Davant Can Bateman, en Llorenç Perelló ens parlà de la pesca d'anguiles amb cucada


Abans de tornar a la residència, encara hi va haver temps de voltar pels ponts i els aguaits per observar les aus aquàtiques que passen l’hivern a s’Albufera. Aquesta trobada al parc natural va ser possible gràcies a la col·laboració amb l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Sa Pobla i l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS).

El bon dia ens acompanyà durant la visita dels padrins i padrines de Sa Pobla

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada